kar 0
kar 0

Garantie

Wij staan voor kwaliteit bij Lemilux. Je kunt uiteraard op onze support rekenen in het geval van een defect aan jouw product. De wettelijke garantie geldt voor alle artikelen die je aanschaft in onze webshop. De wettelijke garantie op een product is een in de wet vastgelegde zekerheid voor consumenten. Dit betekent dat je als consument recht hebt op reparatie of vervanging als het product niet werkt op een manier die je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Of de leverancier dit nu geeft of niet, de wettelijke garantie is op alle producten van toepassing. In het geval dat de garantie van de leverancier gunstiger voor jou is, dan hanteren wij die uiteraard bij de behandeling van je defecte product. Dit kan bijvoorbeeld zo zijn als de fabrikant beter voorwaarden heeft of een langere garantie biedt dan de wettelijke garantie in Nederland eist.

 

In het geval van een defect product direct na ontvangst staan wij je uiteraard ook direct en snel bij. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact op met de klantenservice zodat wij je een passende oplossingen kunnen bieden.

Gratis retour

Als je niet tevreden bent met je bestelde product dan is er geen enkel probleem. Bij ons krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Ook is het mogelijk om een vergelijkbaar of geschikter product uit te kiezen. Neem dus altijd contact op met onze klantenservice. Je bent ons geen uitleg verschuldigd. Meer informatie over ons retourbeleid lees je hieronder.

Producten gratis retourneren

Je hebt het recht om producten gratis te retourneren bij LEMILUX. Je dient dit binnen 30 dagen na ontvangst van je product te melden als je hier gebruik van wenst te maken. Als je een product wilt retourneren stuur een email naar info@lemilux. nl.

Je dient zelf de gemaakte verzendkosten te betalen voor het retour zenden van het product. Na ontvangst van je retourzending sturen wij het nieuwe product op, of  betalen wij je het aankoopbedrag met verzendkosten direct terug.

Voorwaarden en uitzonderingen

Wanneer je een product terugstuurt ben je ook verplicht om alle geleverde accessoires en toebehoren terug te sturen. Voor zover mogelijk dien je het product in de originele verpakking in een zo goed mogelijke staat naar ons terug te sturen. Bij het terugsturen van een product waar gebruikssporen aan te zien zijn en wat dus niet meer als nieuw door ons verkocht kan worden dan is het mogelijk voor ons dat wij hiervoor een vergoeding in rekening vragen. In sommige gevallen is deze vergoeding even hoog als het aankoopbedrag. 

 

Vervolg Procedure

De retourzending wordt door ons gecontroleerd zodra deze is ontvangen. Bij een akkoord dan zullen wij afhankelijk van de wens van de klant het volledig aankoopbedrag terugstorten of het product omruilen. Wij storten altijd in minder dan 14 dagen het bedrag terug op je rekening als de aankoop is ontbonden. Als wij binnen deze 14 dagen je retourproduct nog niet ontvangen hebben dan mogen wij om een verzendbewijs vragen. Zo kunnen wij alsnog het aankoopbedrag uitbetalen.


Herroepingsformulier

Je kunt het product op eigen gelegenheid naar ons terug sturen. Je kunt hiervoor het herroepingsformulier gebruiken. Als je op de link klikt wordt een docx bestand geopend. Ook bij herroeping is de termijn 30 dagen en dien je het product 14 dagen na de melding naar ons teruggestuurd te hebben. Je dient wel zelf de verzendkosten te betalen in dit geval.