kar 0
kar 0

Over LEMILUX®

LEMILUX® opende in februari 2018 haar deuren. Vanuit Eindhoven als kleine onderneming begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een professionele led leverancier in Nederland en België. Bij LEMILUX®  draait het allemaal om led verlichting. We zijn producent en groothandel van armaturen en led lichtbronnen.

Bij LEMILUX® vinden klanten een ruim assortiment led inbouwspots, opbouwspots en verlichting voor badkamer, veranda en overkapping. Hierbij is er een grote keuze in armaturen en lichtkleuren. We vinden het belangrijk dat led verlichting goed op de (thuis) situatie aansluit. Daarom bieden we dimbare en kantelbare armaturen met een variërende lichthoek. Hierdoor is het mogelijk om de verlichting perfect af te stemmen op de inrichting en woonwensen.

Binnen- en buitenverlichting

LEMILUX® ontwikkelt en levert led verlichting voor huis, tuin en zakelijke ruimtes. Ons doel is om niet alleen als leverancier maar vooral als partner op te treden. Hierbij adviseren we en denken mee met passende oplossingen. Dit mag nooit ten koste gaan van de kwaliteit: we bewaken continue de kwaliteit van onze producten. Om dit te garanderen geeft LEMILUX® 2 tot 3 jaar garantie op armaturen en led accessoires.

LEMILUX®: snelle levering, voordelige prijzen

Een defecte verlichting of onverwachte verbouwing: soms is er behoefte aan een snelle levering van led verlichting. LEMILUX® Begrijpt dit als geen ander. Na het plaatsen van een bestelling leveren we in veel gevallen de volgende werkdag. Mocht het product niet voorradig zijn, dan streven we erna om dit binnen 5 werkdagen te leveren. Hierbij houden we onze klanten per e-mail op de hoogte. We verzenden pakketten via PostNL of een van de andere betrouwbare transporteurs.

Met led verlichting valt er veel te besparen op de energierekening, maar ook op de aanschafkosten. We onderhouden goed contact met de fabrikant. Hierdoor is het voor ons mogelijk om led armaturen, lichtbronnen en accessoires tegen scherpe prijzen aan te bieden. Hiermee concurreren we sterk met andere leveranciers.

Over onze omruilservice

Een verkeerde bestelling of toch niet tevreden over het product? Daar doen we bij LEMILUX® niet moeilijk over. We geven onze klanten maar liefst 30 dagen de gelegenheid om de producten te beoordelen. Mocht de led verlichting of accessoires niet aansluiten bij de wensen van de klant, dan is het mogelijk om dit binnen deze 30 dagen te ruilen of retourneren.

Contact met LEMILUX®

LEMILUX® is gevestigd aan de Weegschaalstraat 3 te Eindhoven. We zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 18:00 bereikbaar voor vragen, opmerkingen of advies. Dit kan zowel telefonisch (085 0049 676) of via de e-mail (info@lemilux.nl). Uiteraard staan we altijd open voor suggesties met betrekking tot ons assortiment.

De website van LEMILUX® is voorzien van beveiligingscertificaat: het versturen van informatie verloopt via een beveiligde verbinding. Hiermee voldoet LEMILUX® aan de huidige wetgeving.